Colflori ofegada

Ingredients

  1. 1 colflori
  2. Sobrassada
  3. Sal
  4. Oli d'oliva verge

Preparació

Es talla la colflori a trossets petits i es posa dins una greixonera amb tapa amb un poc d'oli i amb la sobrassada (per una colflori mitjana l'equivalent a dues cullerades de sopa de sobrassada) trossejada.

Es tapa i es posa al foc més petit de la cuina al mínim al voltant de mitja hora destapant només el necessari per remenar-ho un parell de vegades, fins que la sobrassada estigui esflorada.

  • Recepta enviada per: Bernat Ginard

Envia un nou comentari
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Més informació sobre opcions de format